Bilder från Moment

Härlig känsla i lobbyn. Elegant, men ändå med värme. Snygg logga på väggen, enkla vita väggar och vita svala gardiner, mot en orange Tretfordmatta från Ogeborg. Soffbord från Mio och fåtöljerna fick kunden ärva av de tidigare hyresgästerna, och vi köpte nya klädslar på IKEA.
 
 
Det här är ett litet konferensrum avsett för rekryteringssamtal. En rejält mönstrad tapet gör rummet lekfullt och mindre stelt och mattan i ljust blått bidrar till stämningen med en mjukare konstrast.
 
Här är ett mindre, internt konferensrum med kundens befintliga möbler som fick flytta med från förra kontoret. Här har jag hjälpt till att komplettera med en matta, samt en fin lampa från By Rydéns, samt detaljer i orange, som är deras signaturfärg.
 
 
Lobbyn är enkelt möblerad med vita fåtöljer med kuddar från Svenskt Tenn. Gången, endast ett par meter lång, men härligt bred, fick bli energiskt orange för att få in profilfärgen på ett kraftfullt och tydligt sätt. På väggen har vi satt upp svarta tavellister med svartvita fotografier på alla anställda. Enkelt och väldigt effektfullt.
 
I den smala hallen valde jag att använda rejäla tag, för att rummet inte skulle kännas bortglömt och trist. En rejäl fond i signatur-orange, och med enkelt svarta möbler. Kraftfullt, potent och elegant. En äkta matta fulländar och bidrar med mönster och struktur. Väggskåpen är tänkta som förvaring av till exempel träningsväskor, och är köksskåp från IKEA som har klätts in med täckskivor.
 
Visa fler inlägg