Samma kuddar, nytt hus

Det har varit tyst från mig länge nu. Kanske har ni läsare undrat och funderat på varför det dröjer så med uppdateringar? Det har helt enkelt gungat rejält i mitt liv de senaste månaderna och jag har haft behov av att stänga in mig i en bubbla. Jag har nämligen skiljt mig, och det har inte bara varit lätt, även om vi är två kloka vuxna som är överens och samarbetar bra, är det många känslor och mycket praktiskt att ta tag i. Jag är över på andra sidan nu, känslorna har lagt sig mer tillrätta igen och jag har köpt ett nytt hus och fått nya uppdrag. Jag är redo för en fullspäckad höst, med andra ord!

Jag kickar igång med lite bilder från mitt nya hem som hela tiden förändras (precis som vanligt med andra ord). Du som har sett bilder från mitt förra hem kommer att känna igen manéret och kanske även vissa detaljer, som till exempel mina älskade soffkuddar som jag köpte så sent som i somras till det förra huset.

Allt gick väldigt fort i somras när vi bestämde oss för att skiljas.Två veckor efter fattat beslut hade jag köpt mitt hus och skulle flytta in fyra veckor senare. Då fick det bli till att välja möbler som gick att få med kort varsel! Den här soffan hittade jag på Mio. Kuddar från Anthropologie och R.O.O.M

 

Bokhyllorna är mörkt blå och är faktiskt IKEAs Billy som kommit i en ny tappning. Jag som är i en väldigt blå period just nu, föll som en fura och sjöng en glad liten sång när jag köpte dem. Hittade även den mörkblå vardagsrumsmattan på IKEA. Flätad bricka från Walles & Walles, askar från Oscar & Clothilde, vänskapsknuten Svenskt Tenn, mässingruka och ett litet guldhjärta från Skultuna. Taklampa Ellos, bordslampa från Berg Jonsson.
 
 
Min farfars fars skrivbord hängde med till nya huset. Älskar det, trots att det är galet oergonomiskt. Blomkorg i rotting från Bruka.

 

Min nya favoritfärg! 7020-R90B, glans 1, dvs helmatt. Sjuuuuukt elegant. Älskar min hall nu! &-tecknet kommer från Cirkuslampan och är ett fynd från Blocket. Bord och korgar från Berg Jonsson AB. Hortus kruka i mässing från Svenskt Tenn, lampa i flätat läder Kustnära med skärm från Berg Jonsson.

 
Älskar köket! Har inte ändrat på någonting, det är såå snyggt! Köksbänk i vit komposit, ho från Franke. Kruka Herb pot från Skultuna, doftljus H&M home, tvål Lilla Bruket, hushållsrulle med coola läderdetaljer Berg Jonsson AB.
 
Den gamla kökssoffan har min farfars morfar gjort. Jag har behållit den i alla år, även om inte mitt ex tyckte om den. Den ger mysig känsla åt köket, och även om den egentligen är lite väl lantlig för det håll jag vill åt, så får den hänga med lite till. Man tager vad man haver och jobbar med det, helt enkelt. Älskar barnens teckningar som fått en fin plats!

 

Ja, mina vänner, kul att ni tittade in! Jag visar fler bilder i takt med att det blir mer färdigt. Jag väntar leverans till mitt sovrum och vårt TVrum på övervåningen och då hoppas jag kunna inspirera med nya bilder därifrån. 

Och jo - vad var det för nytt uppdrag då? Det kan jag berätta mer om en annan dag. Kan bara säga att det är en känd bloggerska som behöver nytt kontor på 300 kvadratmeter vid Stureplan som yours truly ska inreda....

 Må så gott så länge!

Emma

Visa fler inlägg