Hoppsan! Nu blev jag stolt!

Jag måste erkänna... Jag är en sucker för smicker. Funkar varje gång! Igår blev jag bjuden på en förhandsvisning hos Himla på NK. Frukost och grejer, innan öppning minsann. Jojo. Man är visst en sån där "influenser", numera. Jag blir ju så glad att någon ser vad jag gör här i min ensamhet på kontoret, ser att jag minsann kan ett och annat och faktiskt gör skillnad för andra människors inredning. Så när en sån där trevlig inbjudan landar i min inbox ställer jag min tid till förfogande och dyker upp med ett glatt och tacksamt leende. (Smicker funkar, som sagt). Det var dock väl investerad tid! Himla kommer med en stark kollektion till hösten, med ljuvliga gröna toner, inspirerade av Safari. Grönt?!, säger den uppmärksamme läsaren som känner till min avoga inställning till klorofyll. Grönt?! Ja, jag måste medge, att Himlas sidenöverkast i den nya gröna färgen skulle kunna få bo till och med hemma hos mig! Längre fram under hösten kommer också nya svarta, grå och asfalts-nyanser i temat Staden. Något för den som fortfarande föredrar den svartvita trenden, men kanske inte för mig som gillar mer färg. Slutligen visade de ett nytt vackert mönster för julen som kombineras med rött, vitt och naturtoner. Klassiskt och stämningsfullt. De dukade också upp med sitt vackra porslin. Yummy yummy!
 
Så stilfullt! Supersnyggt! Min undran är dock: lossnar tyglappen i diskmaskinen? Vad gör man om man spiller sås på lappen, blir den missfärgad då?
 
 
När jag går i butiker är det lika mycket för att få inspiration som för att shoppa. Jag blir alltid väldigt inspirerad av olika texturer i kombinationer. Igår hade Himla, som alltid, gjort så fina kombinationer av kuddar, filtar och plädar i olika nyanser och material. Jag blir svårt sugen på att köpa hem och byta ut allt. Dock är jag inte så sugen på den färgen som sägs vara vårens storsäljare; den laxrosa. För mig ger det på tok för mycket vibbar av 80-tal och axelvadar. (och nu känner jag mig lastgammal som säger sånt) Tyvärr blev mina mobilbilder så dåliga att det inte är någon idé att visa. Men for the record: jag tycker Himla är duktiga på att göra snyggt, även om det inte syns så bra. (Nästa gång ska jag ta med mig en riktig kamera, det gjorde de mer rutinerade gästerna)
 
Tabletter, dukar, servetter och mer därtill. Vackra hel- och halvlinnen. Till och med jag som brukar vara rätt medioker på dukning, blir lite sugen!
 
Tack Himla för en härlig start på morgonen, och för den generösa goodie-bagen!
Visa fler inlägg